romanya vizesi No Further Mystery

Wiki Article

Şirket antetli kagıdına kaşeli ve imza yetkilisi aracılığıyla imzalanmış baskonsolosluga hatlmıs ara sınav dileme dilekcesi

Burada lazım evrakların sisteme taratılması lazımdır. Yedi Ara sınav Turizm, Romanya ara sınav formu doldurma ve Romanya vize mebdevurusu tasni dair profesyonel hamil sunmaktadır.

Şoför vizesi evraklarınız arasında mahal düzlük pasaportlarınızın 10 yıldan kadim olmaması ve yıpranmamış olması gerekmektedir. Gayrı taraftan 2 pare boş sayfasının yan yana olması yerinde olacaktır.

Acentamız aracılığıyla Romanya vize sarrafiyevurunuz dokumalacaksa Marina Vize çalışanı aracılığıyla müracaat formları doldurulacaktır.

Masraflarınızı hakkındalayacak 1.denli akrabanın kendi başvurmasa birlikte şahsen mirvuruda bulunacağı şekilde tüm gelir evraklarını sunmalıdır.

Referans sahiplerinden mülakatların dileme edilmesi durumunda peklmalı ve başvuru esnasında aktardığınız bilgilerle uyumlu olacak şekilde içtihatmeleri tamamlamalkaloriız.

Yeşil sigorta fotokopilerini ibraz ederken geçerlilik süresinin 6 aydan elan gücük olmamasına ilgi etmeniz gerekmektedir.

Seyahat esenlik sigortası poliçesinin aslı ıslak damga ve imzalı fotokopisi ile ibraz edilmelidir

Mirvurularınızı gerçekleştirirken e-ara sınav sistemini kullanabilir ve randevularınızı bu sayede elde edebilirsiniz.

Telefonlarımızdan evet da andıran adreslerimizden bizlere tüm sorularınızı yöneltebilir ve ticari faaliyetlerinizi aksatmadan gerçekleştirebilirsiniz.

Size bile Romanya ara sınav ahiz konusunda iane etmekten memnuniyet duyacaktır. Romanya vize mesleklemlerinizin sistemli bir şekilde gerçekleştirilmesini istiyorsanız Yedi Ara sınav Turizm ile irtibata geçmeniz yeterli olacaktır.

Her başvuru sahibi yöntem üzerinden termin almalıdır. Müracaat sahibinin konsolosluğa şahsen gitmesi gerekecektir. Tabur temelvurusu da strüktürlıyor olsa her şahsın şahsen konsolosluğa gitmesi lazımdır. Romanya ara sınav randevusu ile ilişkin kaygı ettiğiniz vesair tüm mevzuları Yedi Vize Gezim’le iletişime geçerek öğrenmeniz mümkündür.

Romanya Vizesi mirvurusunda bulunacak olan bireylerin geçişlik süresi, dilek edilen vizenin romanya vizesi bitiş süresinden 6 ay elan uzun olmalıdır. Yolculuk düşünceı bünyelırken pasaport geçerlilik tarihi dikkate tuzakınarak rezervasyonlar yapmış oldurılmalıdır.

Romanya vizesi servurusunda mevcut eşhas vize servurusu derunin ibraz ettikleri evrakların yeni tarihli olmasına dikkat etmelidir.

Report this wiki page